30.000 Ft-tól INGYENES a szállítás!
Deltatic 35 cm gyógyszeres nyakörv nagyon kistestű kutyák részére A.U.V.
Deltatic 35 cm gyógyszeres nyakörv nagyon kistestű kutyák részére A.U.V.
3 000 Ft

Deltatic 35 cm gyógyszeres nyakörv nagyon kistestű kutyák részére A.U.V.

Összetevők
Deltametrin 0,636gKülönleges tárolási előírások:  A tasak a kartondobozban tartandó. Felbontás után azonnal felhasználandó.
3 000 Ft

Deltamatrinre érzékeny parazitafertőzés esetén. Megelőzi a kullancsokkal (lxodes ricinus és Rhipicephalus sanguineus) való újra fertőzést 6 hónapig tartó ölő hatásaáltal. Megelőzi a vérszívó lepkeszúnyogok (Phlebotomus perniciosus) csípését a repellens (táplálkozás ellenes) hatás 5 hónapig tart. Megelőzi a csípőszúnyogok (Culex pipiens) csípését, a repellens (táplálkozás ellenes)hatás 6 hónapig tart.

(Közeli lejáratú termék! Lejárat: 2024.07.31)

A termék a dobozon feltüntetett ideig (EXP: 2024.07.31.) adható ki. Ezt az időpontot a gyártó a használat időtartamát figyelembe véve határozta meg, vagyis amennyiben a terméket ezen időpontig felhelyezzük az állatra, az a használati utasításban leírtaknak megfelelően 6 hónapig védelmet nyújt.


30.000 Ft-tól ingyenes a szállítás!

Kiszerelés
1
Részletek

Adagolás és alkalmazás módja: 35 cm-es nyak méretig. Biztonsági mechanizmussal. 

Különleges figyelmeztetések, ha szükségesek: Alkalmazás előtt olvassa el a használati utasítást! A nyakörv felhasználásáig a tasakban tartandó, hogy a gyerekek ne férhessenek hozzá. Nyakörvet viselő kutyával nem szabad egy ágyban aludni; ez különösen gyermekek esetében fontos. 


16.000 Ft-tól ingyenes a szállítás!
Adatok
Testméret szerint
Kistestű
Cikkszám
GY00000592
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek