30.000 Ft-tól INGYENES a szállítás!
Szűrés

Kutya

A kutya vitaminok és táplálékkiegészítők olyan anyagok, amelyeket a kutyáknak kis mennyiségben kell adni az étrendjük kiegészítése érdekében. A táplálékkiegészítők számos előnnyel járhatnak, például elősegíthetik az egészséges szőrnövekedést, javíthatják a kutya ízületi egészségét, segíthetnek az emésztőrendszer egészségének fenntartásában, és javíthatják a kutyák általános egészségi állapotát.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a kutya táplálékkiegészítők nem helyettesítik a megfelelő étrendet, és csak akkor kell őket adni, ha a kutyának valóban szüksége van rájuk, vagy ha az állatorvos javasolja.

A kutya táplálékkiegészítők között számos fajta létezik, ide tartoznak:

Glükózamin-kondroitin: A glükózamin és a kondroitin kiegészítők elősegítik az egészséges ízületi funkciót és segíthetnek az ízületi fájdalom enyhítésében.


Omega-3 zsírsavak: Az omega-3 zsírsavak elősegítik az egészséges bőr és szőr növekedését, csökkentik a gyulladást, segíthetnek az emésztőrendszer egészségének fenntartásában és javíthatják az ízületi egészséget.


Probiotikumok: A probiotikumok elősegítik az egészséges bélflórát, javítják az emésztőrendszer egészségét és erősítik az immunrendszert.


Multivitaminok: A multivitaminok segíthetnek az étrend kiegészítésében, és biztosítják a szükséges tápanyagokat, amelyek elősegítik az egészséges szervek és szövetek működését.


Antioxidánsok: Az antioxidánsok segítenek csökkenteni a szabadgyökök káros hatásait, javítják az immunrendszer működését, elősegítik a sejtek egészséges növekedését és csökkentik a krónikus betegségek kialakulásának kockázatát.


Kollagén: A kollagén segíthet az ízületi és a bőr egészségének fenntartásában, elősegítheti az egészséges szövetek és csontok növekedését.