30.000 Ft-tól INGYENES a szállítás!
Szűrés
Életkor szerint
Testméret szerint
Érzékenység szerint
Kiszerelés

Ownat Grain Free


Az Ownat Just Grain Free a Grain Free étrend lényegét (gabonamentes, magas fehérje- és alacsony szénhidráttartalmú) minden előnyével együtt ragadja meg, különös gondot fordítva a minőség és az ár közötti optimális egyensúly elérésére.Az Ownat Grain Free a lehetőségek egész világát kínálja a gabonamentes ételek terén. Különböző termékcsaládok, különböző arányú friss húsok és különböző árkategóriákban kapható. Számos fajta kutyák és macskák számára a fajtájuk, koruk vagy fizikai állapotuk alapján, valamint a speciális igényekre, például intoleranciára és allergiára vagy sterilizált állatokra összpontosító fajták.

Az Ownat Grain Free olyan táplálkozási alternatíva, amely a lehető legjobban utánozza azt az étrendet, amelyet a természetben teljes szabadságban élő kutya vagy macska spontán követne, és amelyre a szervezetük már felkészült.

 


2termék 12

GABONAMENTES

A kutyák és macskák emésztőrendszere nem képes a nyers gabonaféléket asszimilálni, és bár a főtt gabonaféléket meg tudják emészteni, ezek is táplálékallergiák és -intoleranciák forrásai lehetnek. Ezért teljesen eltávolítottuk a gabonaféléket a Grain Free készítményeinkből.

MAGAS FEHÉRJETARTALOM

Az állati eredetű összetevők nagy aránya, valamint a friss hús magas biológiai értékű fehérjéket biztosít, amelyek az összes esszenciális aminosavat biztosítják, amelyek elengedhetetlenek a szervezet megfelelő fejlődéséhez és működéséhez.

ALACSONY SZÉNHIDRÁTTARTALOM


Az állati eredetű összetevők magas aránya lehetővé teszi, hogy receptúráinkat alacsony szénhidráttartalommal állítsuk össze. A gabonafélék helyett alternatív szénhidrátforrásokat használunk, például hüvelyeseket és gumósokat.