30.000 Ft-tól INGYENES a szállítás!
Szűrés
Életkor szerint
Testméret szerint
Beltartalom szerint
Kiszerelés

Ownat Ultra

ULTRA EMÉSZTHETŐSÉG
A legfinomabb természetes alapanyagokból, a friss húsok magas arányával és korlátozott mennyiségű, mindig teljes kiőrlésű gabonafélékkel készítjük el receptjeinket, amelyeket nagyon lassan, alacsony hőmérsékleten főzünk, hogy elérjük a maximális tápértéket és a kivételes emészthetőséget.

 


1termék 11

Lassú főzési folyamat Az alapanyagokat nagyon lassan és alacsony hőmérsékleten főzzük, tiszteletben tartva a maximális eredeti tápértéket. 30% FRISS HÚS A legmagasabb biológiai értékű fehérjét biztosítja, amely a legjobban emészthető, valamint kivételes ízű. Alacsony szemcseméret Csak rizs, árpa, vagy kis mennyiségű zab és mindig teljes kiőrlésű gabona, mint rost vitamin- és ásványi anyagforrás. Mesterséges színezékektől és tartósítószerektől mentes Csak természetes tartósítószerek, színezékek és felesleges mesterséges adalékanyagok nélkül. Természetes összetevők Minőségük és frissességük alapján válogatva, teljes tápértékük megőrzésével. EGYEDÜLÁLLÓ LASSÚ FŐZÉSI ELJÁRÁSSAL 1. A minőség az összetevőknél kezdődik: csak a legfrissebb természetes alapanyagokat választjuk ki, amelyeknek minden tápértékét megőriztük. 2.Az összetevőket nagyon lassan, alacsony hőmérsékleten, saját levében és korlátozott gyártási tételekben főzzük, hogy megőrizzük a maximális tápanyagminőséget és kivételes emészthetőséget érjünk el. 3.Végül a pelleteket az egyes kutya- és macskafajtáknak megfelelő méretűre és alakúra formázzuk, és teljes frissességükkel együtt csomagoljuk. ELŐNYÖK: A LEHETŐ LEGTELJESEBB MÉRTÉKBEN TISZTELETBEN TARTJA AZ EREDETI ÖSSZETEVŐK TÁPÉRTÉKÉT. FOKOZOTT EMÉSZTHETŐSÉG ÉS EZÁLTAL A TÁPANYAGOK SZERVEZET ÁLTALI FELSZÍVÓDÁSA. JOBB ÉTVÁGY. 30% FRISS HÚS A friss húsok használata lényeges különbséget jelent, mivel magasabb biológiai értéket biztosít a fehérje számára. Tartalmazzák az összes esszenciális aminosavat, és emészthetőségük lényegesen magasabb, mint más fehérjeforrásoké. Ezért az Ultra termékcsalád valamennyi receptje 30% friss húst tartalmaz fő összetevőként. Más szóval az összes felhasznált összetevő egyharmada friss hús. Kizárólag 15%-nál kisebb mennyiségben használunk rizst, árpát és zabot, és kerüljük más gabonafélék, például kukorica vagy búza felhasználását. Ezenkívül mindig teljes kiőrlésű gabonaféléket használunk, amelyek több rostot, vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. Fejlett technológiánknak köszönhetően a szénhidrátok a főzés során pontosan eljutnak arra a pontra, hogy az állat emésztőenzimjei könnyen feldolgozhassák őket, megelőzve ezzel az emésztési problémákat és csökkentve a széklet méretét. TARTÓSÍTÓSZEREK, SZÍNEZÉKEK ÉS MESTERSÉGES ADALÉKANYAGOK NÉLKÜL. A tartósítószereket a termék hasznos élettartamának meghosszabbítása érdekében használjuk, megkönnyítve ezzel a forgalmazást és a felhasználást. Ezért technikai szerepük van, de táplálkozási előnyöket nem biztosítanak. Az Ownatnál a mesterséges tartósítószereket természetes alternatívákkal helyettesítettük, amelyeket növényi olajokból és növényekből vonnak ki. A színezékeknek tisztán esztétikai funkciójuk van, táplálkozási érték nélkül. Ezért teljesen kiiktattuk az Ownat készítményekből. Receptúráink nem tartalmaznak olyan adalékanyagot, amely nem növeli a termék tápértékét vagy funkcionális értékét.