30.000 Ft-tól INGYENES a szállítás!
Szűrés
Életkor szerint
Testméret szerint
Beltartalom szerint
Érzékenység szerint
Kiszerelés

Kacsás kutyatáp

A kacsás kutyatápban található kacsahús kiváló forrása, a jüó minőségű fehérjéknek, vasnak, B-vitaminoknak és más hasznos ásványi anyagoknak. A fehérje segít a kutya izmainak erősödésében és növekedésében, a vas pedig a vörösvértestek képződéséhez szükséges. A B-vitaminok fontosak a kutya idegrendszerének egészségéhez, míg az ásványi anyagok, mint a kalcium és foszfor, segítenek a csontok egészségének fenntartásában.


2termék 12

A kacsás kutyatápok kiváló minőségű fehérjeforrást biztosítanak, melyek hozzájárulnak a kutyák egészséges növekedéséhez és a szőrzetük ragyogóan fényes állapotának fenntartásához. Továbbá, a kacsa egy könnyen emészthető fehérje, ami a kutyák számára optimális tápanyagbevitelt biztosít.

Webshopunkban számos különböző kacsás kutyatáp közül választhat. Válogasson a gabonamentes, természetes összetevőket tartalmazó vagy éppen a különleges igényeket kielégítő kutyatápok közül. Az általunk kínált kacsás kutyatápok a legmegbízhatóbb gyártóktól származnak, és garantáltan a lehető legmagasabb minőségű húsokat és más összetevőket tartalmazzák.