30.000 Ft-tól INGYENES a szállítás!
Szűrés
Életkor szerint
Beltartalom szerint
Kiszerelés

Junior macskatáp

A Junior macskatápnak k biztosítani kell az energiát a gyors növekedéshez az egész napos játékhoz és egyéb, az ilyen kölyökmacskákra jellemző mutatványokhoz. A legnagyobb különbség a felnőtt állatok eledeléhez képest a megfelelő fejlődéshez szükséges magas fehérje- és aminosavtartalom, valamint a nagyobb mennyiségű ásványi anyag és vitamin. A termékeinkben felhasznált kiváló minőségű hús minden cica számára megkérdőjelezhetetlen csemege lesz, ezért érdemes odafigyelni az ajánlott etetési mennyiségekre.


Mit tartalmaz a Junior macskatáp?

A cicák játékosan fedezik fel a világot, és ehhez ügyességre, valamint sok erőre van szükség. Emiatt a cicatápok általában kalóriadúsabbak, mint a felnőtt macskatápok. A junior macskatáp olyan tápanyagokat is tartalmaz, amelyekre a felnőtt macskáknak nincs szükségük ilyen nagy mennyiségben. Ezek közé tartozik a foszfor és a kalcium, amelyek fontosak az egyes állatok csontjainak és ízületeinek fejlődéséhez. Több az állati eredetű fehérje is bennük melyek az intenzív növekedéshez szükségesek. A tápok alakja és állaga megkönnyíti az átállást az anyatejről akár közvetlenül is a szilárd táplálék fogyasztására. 

Ízletes és változatos

A cicák számára is nagyon fontos, hogy az ételük vonzó legyen. Junior macskatápjaink ellenállhatatlan ízüket és illatukat a kiváló minőségű összetevőknek köszönhetik. A válogatós cicák számára is kész megoldásokat nyújtunk, olyan összetevőkkel mely még a legigényesebb cica számára is elfogadható lesz.


1termék 11