30.000 Ft-tól INGYENES a szállítás!
Szűrés
Életkor szerint
Testméret szerint
Beltartalom szerint
Kiszerelés

Halas kutyatáp

A halas kutyatáp általában magas minőségű fehérjéket és omega-3 zsírsavakat tartalmaz, amelyek fontosak a kutyák egészségének fenntartásához. A halakban található omega-3 zsírsavak segíthetik az ízületek egészségének fenntartását, valamint csökkenthetik a gyulladásokat és javíthatják a bőr és a szőr minőségét. Emellett a halas kutyatápok általában alacsonyabb szénhidráttartalmúak, mint más tápok, ami segíthet a kutyák számára, hogy fenntartsák ideális testsúlyukat


2termék 12

A halas kutyatápok számos előnnyel rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak a kutyák egészségéhez és általános jólétéhez. Ezek a tápok kiváló minőségű, könnyen emészthető fehérjeforrást nyújtanak, amelyek segítenek az izomtömeg fenntartásában és a szervezet általános működésében.

  1. Omega-3 és Omega-6 zsírsavak: A halas kutyatápok az Omega-3 és Omega-6 zsírsavakban gazdagok, amelyek jótékony hatással vannak a kutyák szívére, ízületeire, bőrére és szőrzetére. Ezek az esszenciális zsírsavak segítenek a gyulladás csökkentésében, javítják az agy működését és elősegítik a szőrzet egészséges állapotát.

  2. Allergia-barát: A halas kutyatápok gyakran jó alternatívát jelentenek azoknak a kutyáknak, akik allergiásak vagy érzékenyek más húsforrásokra, például marhára vagy csirkére.

  3. Tápanyag-gazdag: A hal magas vitamin- és ásványi anyag-tartalma, beleértve a B-vitamint, a D-vitamint, a cinket és az jódot, hozzájárul a kutyák immunrendszerének egészségéhez és segít a csontok, fogak és szőrzet egészséges állapotának fenntartásában.

  4. Szív- és érrendszeri egészség: A halas kutyatápok hozzájárulhatnak a szív- és érrendszeri egészség javításához, mivel a halban található Omega-3 zsírsavak segíthetnek csökkenteni a szívbetegségek kockázatát.

  5. Ízletes: Sok kutya imádja a hal ízét, ami nagyszerű módja annak, hogy növelje kutyája étvágyát és ösztönözze az egészséges táplálkozást.

Összefoglalva, a halas kutyatápok egészséges, tápanyagban gazdag és ízletes opciót kínálnak kutyájának, amelyek hozzájárulhatnak kedvence egészségének és jólétének fenntartásához.