30.000 Ft-tól INGYENES a szállítás!
FYPRYST COMBO 1,34 ML KUTYA (10-20 KG) 1X
FYPRYST COMBO 1,34 ML KUTYA (10-20 KG) 1X
2 140 Ft

FYPRYST COMBO 1,34 ML KUTYA (10-20 KG) 1X

2 140 Ft
Fypryst Combo 10-20kg közötti testtömegű kutyusok számára kifejlesztett állatgyógyászati termék, mely hatékonyan pusztítja el a bolhákat, kullancsokat és a bolhapetéket is.

Kutyák bolha, kullancs vagy szőrtetvesség okozta fertőzésének kezelésére szolgáló rácsepegtető oldat.

A Fypryst hatóanyaga (fipronil) hatékonyan pusztítja el a kutyákon található bolhákat és kullancsokat, valamint megakadályozza a szőrtetvesség lárváinak fejlődését is. Az alkalmazás után a hatóanyagok elterjednek a kutyák bőrében és hosszú távú védelmet nyújtanak, így csökkentve az újabb parazita fertőzések kockázatát.

A Fypryst rácsepegtető oldat használata egyszerű. Először is, fontos, hogy az adagolás során kövesse az állatorvosi utasításokat és a termék csomagolásán található adagolási útmutatót.

Hatóanyag:
Fipronil 134mg,
S-metoprén 120,60 mg

30.000 Ft-tól ingyenes a szállítás!

Részletek
Alkalmazási útmutató:

Vegyük ki az egyadagos pipettát a háromrétegű zacskóból.
Tartsuk az egyadagos pipettát függőleges helyzetben, majd csavaró mozdulattal húzzuk le a védőkupakot.
Fordítsuk meg a kupakot, és másik végével helyezzük vissza az egyadagos pipettára. A kupakot rányomva és megcsavarva törjük fel a pipetta lezárását, majd távolítsuk el a kupakot az egyadagos pipettáról.
Az állat szőrzetét a lapockák közötti területen széjjelsimítva tegyük láthatóvá a bőrt. Helyezzük az egyadagos pipetta hegyét a bőrre, majd a pipettát néhányszor összenyomva ürítsük a tartalmát közvetlenül a bőrre.
Kizárólag külsőleges alkalmazásra.

Két kezelés között 4 hétnek el kell telnie.

Az oldat használata után nem javasolt a fürdetés legalább 2 napig és a heti többszöri fürdetés befolyásolhatja a készítmény hatékonyságát.

Egy-egy kullancs megtelepedhet a kutyuson és emiatt nem zárható ki az kullancsok által terjesztett betegségek átvitele.

Súlyos bolhafertőzöttség esetén ügyelni kell a fekhely és a lakás (szőnyegek, berendezési tárgyak) bolhátlanítására is. Gyakori porszívózással és megfelelő rovarirtóval megakadályozható a kutya visszafertőződése.

Ügyelni kell arra, hogy az oldatot a kutyus ne tudja lenyalni magáról illetve más kutyus se tudja lenyalni róla. Nyálkahártya, szem és bőrirritációt okozhat, ezért kerülni kell hogy szembe és/vagy szájba jusson.
30.000 Ft-tól ingyenes a szállítás!
Adatok
Cikkszám
GY00005174
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek