30.000 Ft-tól INGYENES a szállítás!
Szűrés
Életkor szerint
Testméret szerint
Beltartalom szerint
Érzékenység szerint
Kiszerelés

Bárányos kutyatáp

A bárányos kutyatápok ideálisak a fehérjében gazdag étrendet igénylő, aktív kutyák számára, valamint azoknak a kutyáknak is, akik allergiásak vagy érzékenyek más húsokra. A bárány hipoallergén tulajdonságokkal bír, így a bárányos kutyatáp sok kutyának segít az allergiás reakciók enyhítésében.

Webshopunkban különböző bárányos kutyatápok közül választhat, melyek között megtalálhatók a gabonamentes és a természetes összetevőket tartalmazó variánsok is. Az általunk kínált bárányos kutyatápok a legjobb gyártóktól származnak, és garantáltan a lehető legmagasabb minőségű húsokat és más összetevőket tartalmazzák.

 


4termék 14

A bárány az egyik legegészségesebb és legértékesebb hús - könnyen emészthető és diétás, a benne lévő fehérje pedig hipoallergén tulajdonságokkal rendelkezik. A bárányhúsos kutyaeledel vitaminokban, valamint mikro- és makrotápanyagokban gazdag, amelyek nélkülözhetetlenek kutyája egészségéhez és megfelelő fejlődéséhez.

A bárányos kutyatápok számos előnnyel rendelkeznek:

  • Hipoallergén: A bárány húsának hipoallergén tulajdonságai miatt, a bárányos kutyatápokat gyakran ajánlják azoknak a kutyáknak, amelyek allergiásak vagy érzékenyek más húsokra. Az ilyen kutyák számára a bárányos kutyatáp csökkentheti az allergiás reakciók gyakoriságát és súlyosságát.

  • Ízletes: Sok kutyának ízlik a bárány húsa, ami segíthet a válogatós kutyáknak is, hogy megfelelő mennyiségű ételt fogyasszanak.

  • Könnyen emészthető: A bárány húsa könnyen emészthető fehérjeforrás, ami különösen hasznos lehet az idősebb kutyák vagy a gyenge emésztőrendszerű kutyák számára.

Végül, de nem utolsósorban, fontos, hogy a kiválasztott bárányos kutyatáp jó minőségű bárány húsból készüljön, és ne tartalmazzon felesleges adalékanyagokat vagy kitöltőket. Az egészséges, kiegyensúlyozott étrend biztosítása elengedhetetlen a kutyája egészségének fenntartásához.A bárányos kutyatáp összetevői általában kiválasztottak azok alapján, hogy megfeleljenek a kutya természetes táplálkozási szokásainak. A bárányos kutyatáp általában magasabb D-vitamin- és kalciumtartalmú, hogy segítsen a kutya csontfejlődésében.

A bárányos kutyatápokat általában azoknak a kutyáknak adagolják, akiknek érzékenysége van más húsfélékre, vagy akiknek hasmenése van, és szükséges a táplálkozás átalakítása. 

Érdemes óvatosnak lenni a bárányhúsos kutyatápok kiválasztásakor - egyes gyártók csak bárányízű tápot kínálnak. A Petfresh.hu weboldalon kizárólag kiváló minőségű, egészséges, bárányhúsos kutyatápokat kínálunk.