30.000 Ft-tól INGYENES a szállítás!
AdTab 12 mg rágótablettamacskáknak (0,5-2 KG) A.U.V.
AdTab 12 mg rágótablettamacskáknak (0,5-2 KG) A.U.V.
3 346 Ft

AdTab 12 mg rágótablettamacskáknak (0,5-2 KG) A.U.V.

3 346 Ft

AdTab rágótabletta macskák bolha- és kullancsfertőzöttségének kezelésére.

Jellemzők


Adtab rágótabletta macskáknak, bolha- és kullancsfertőzöttségének kezelésére.
Az állatgyógyászati készítmény azonnali és tartós ölő hatással bír 1 hónapon keresztül bolhák (Ctenocephalides felis és C. canis) és kullancsok (Rhipicephalus sanguineus, Ixodes ricinus, I. hexagonus és Dermacentor reticulatus) esetében.
A bolháknak és a kullancsoknak meg kell kapaszkodniuk a gazdaállaton és el kell kezdeniük a táplálkozást, hogy a hatóanyaggal érintkezésbe kerülhessenek, ezért a paraziták által terjesztett fertőző betegségek átvitelének a kockázata nem zárható ki.
0,5–2,0 kg közötti macskák részére.
Állatorvosi vény nélkül kiadható állatgyógyászati készítmény.

KISZERELÉS:1 DB TABLETTA


30.000 Ft-tól ingyenes a szállítás!

Részletek


Összetevők
A segédanyagok és egyéb összetevők minőségi összetétele: Élesztőpor (aroma), Mikrokristályos cellulóz, szilikátos, Cellulózpor, Laktóz-monohidrát, Povidon K30, Kroszpovidon, Nátrium-lauril-szulfát, Vanillin (aroma), Kolloid szilícium-dioxid, vízmentes, Magnézium-sztearát.
Alkalmazás
Válassza macskája méretének és testtömegének megfelelő AdTab™-ot.
Vegye ki a tablettát a csomagolásból.
Tegye a tablettát az eleségbe vagy adja kézből kedvencének.
Etetéskor vagy etetés után 30 percen belül kell alkalmazni a felszívódás maximalizálása érdekében.
Ismételje havonta.
Figyelmeztetések
Nem alkalmazható a hatóanyaggal, vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén.
Figyelembe kell venni annak lehetőségét, hogy a háztartásban élő egyéb kedvenc állatok a bolhákkal való újrafertőződés forrásai lehetnek, és ezeket szükség szerint megfelelő készítménnyel kell kezelni.
A bolhák minden fejlődési stádiumban megfertőzhetik a macska fekhelyét és rendszeres pihenőhelyeit, például a szőnyegeket és a puha bútorszöveteket.
Tömeges bolhafertőzés esetén és az ellenintézkedések megkezdésekor ezeket a területeket megfelelő, környezetben alkalmazható szerrel kell kezelni, majd rendszeresen porszívózni.
Elfogadható hatékonysági szintet nem lehet elérni, ha az állatgyógyászati készítményt nem adagolják etetéskor vagy az etetés után 30 percen belül.
Mivel a fiatal macskáknál a kullancsokkal szembeni hatékonyságot elegendő adat nem támasztja alá, ez a termék nem ajánlott kullancsok elleni kezelésre 5 hónapos vagy annál fiatalabb macskakölyköknél.
Az ártalmatlanságra és a hatékonyságra vonatkozó adatokat 8 hetes vagy annál idősebb és 0,5 kg vagy annál nagyobb testtömegű macskáknál vizsgálták.
Rendelkezésre álló adatok hiányában a 8 hetesnél fiatalabb vagy 0,5 kg alatti testtömegű macskakölykök kezelése előtt egyeztessen az állatorvossal.
A készítmény alkalmazása után kezet kell mosni.
Véletlen lenyelés esetén haladéktalanul orvoshoz kell fordulni, bemutatva a készítmény használati utasítását vagy címkéjét.
Az állatgyógyászati készítmény ártalmatlansága nem igazolt vemhesség és laktáció idején.


30.000 Ft-tól ingyenes a szállítás!
Adatok
Cikkszám
GY00005223
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek