30.000 Ft-tól INGYENES a szállítás!
FYPRYST 0.5 ML MACSKA 1 X
FYPRYST 0.5 ML MACSKA 1 X
1 671 Ft

FYPRYST 0.5 ML MACSKA 1 X

1 671 Ft
Fypryst egy rácsepegtető oldat, amely macskák számára készült. 1x 0,5ml kiszerelésben

Használható a macskák bolha, kullancs és szőrtetvesség okozta fertőzésének megelőzésére és kezelésére. Emellett segít megelőzni és kezelni a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladást.

A készítményt 0,5 ml-es pipettában található, amelyet a macska lapockái közötti bőrre kell alkalmazni. A termék egy adagja akár 5 hétig is hatékony lehet a bolhák ellen, míg a kullancsok elleni hatása 2 hétig tart.
KISZERELÉS: 1X

30.000 Ft-tól ingyenes a szállítás!

Részletek
Adagolás:

Az egyadagos, 0,5 ml-es pipetta tartalma a lapockák közötti bőrre applikálandó.

Alkalmazási mód: Külsőleges alkalmazás a bőrre.

Alkalmazási útmutató:

- Vegyük ki az egyadagos pipettát a háromrétegű zacskóból.

- Tartsuk az egyadagos pipettát függőleges helyzetben, majd csavaró mozdulattal húzzuk le a védőkupakot.

- Fordítsuk meg a kupakot, és másik végével helyezzük vissza az egyadagos pipettára.

- A kupakot rányomva és megcsavarva törjük fel a pipetta lezárását, majd távolítsuk el a kupakot az egyadagos pipettáról.

- Az állat szőrzetét a lapockák közötti területen széjjelsimítva tegyük láthatóvá a bőrt.

- Helyezzük az egyadagos pipetta hegyét a bőrre, majd a pipettát néhányszor összenyomva ürítsük a tartalmát közvetlenül a bőrre.

- A termék egy adagja legfeljebb 5 hétig véd a bolhákkal való fertőződéstől.

- A termék kullancsok ellen 2 héten keresztül hatásos.

A HELYES ALKALMAZÁSRA VONATKOZÓ JAVASLAT

El kell kerülni, hogy a készítmény az állat szemével érintkezzen.

Fontos, hogy a készítményt olyan területre alkalmazzák, ahonnan az állat képtelen azt lenyalni, és arról is gondoskodni kell, hogy az állatok ne nyalogassák egymást kölcsönösen a kezelés után.

Macskák esetében nincs adat a fürdetésnek vagy a samponos kezelésnek a készítmény hatékonyságát befolyásoló hatásáról. Mindazonáltal, a készítmény alkalmazása után 2 napig samponnal kezelt kutyákon észlelt hatékonysággal kapcsolatos információ alapján, a készítmény alkalmazását követő 2 napon belül a macskákat sem ajánlatos füröszteni.

Egy-egy kullancs megtelepedhet. Ez okból, kedvezőtlen körülmények között nem zárható ki teljesen a kullancsok által terjesztett fertőző betegségek átvitele.

A kullancsok az infesztációt követő 24-48 órán belül elpusztulnak és lehullanak – rendszerint anélkül, hogy vért szívtak volna. Egy-egy kullancs megtelepedése a kezelés után sem zárható ki.

Az állaton a kezelés időpontjában található kullancsokat ajánlatos eltávolítani, hogy csökkentsük a fertőző betegségek kockázatát.

A kedvtelésből tartott állatok bolhái gyakran elárasztják az állat kosarát, alomját, a rendszeresen pihenőhelyül szolgáló szőnyegeket és lakberendezési tárgyakat – ezeket tömeges fertőzés esetén, ill. a védelmi intézkedések bevezetésekor megfelelő rovarirtókkal kezelni, továbbá rendszeresen porszívózni kell.

A Fypryst rácsepegtető oldat alkalmazható tenyésztésre szánt, vemhes, továbbá szoptató macskákon.
30.000 Ft-tól ingyenes a szállítás!
Adatok
Cikkszám
GY00003243
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek