30.000 Ft-tól INGYENES a szállítás!
LAVETBőrtápláló tabletta kutyáknak
LAVETBőrtápláló tabletta kutyáknak
897 Ft

LAVETBőrtápláló tabletta kutyáknak

897 Ft
A LAVET bőrápoló tabletta kutyáknak a táplálkozás-élettani és gyógyszertani ismeretek alapján összeállított készítmény, amely a bőr normál anyagcsere-folyamataihoz és az egészséges, fényes szőrzet kialakulásához és fenntartásához nélkülözhetetlen magas biológiai értékú fehérjéket, nagyszámú vitamint, makro-és mikroelemet, valamint aminosavakat biztosít kedvenceink optimális táplálásához.

30.000 Ft-tól ingyenes a szállítás!

Részletek

Állatorvosok által kifejlesztett, természetes eredetű, a szervezet számára nélkülözhetetlen anyagokat tartalmazó táplálék kiegészítő.

A Lavet bőrtápláló tabletta kutyának a vonatkozó táplálkozás-élettani és gyógyszertani ismeretek alapján összeállított készítmény, amely a bőr normál anyagcsere-folyamataihoz és az egészséges, fényes szőrzet kialakulásához és fenntartásához nélkülözhetetlen magas biológiai értékű fehérjéket, nagyszámú vitamint, makro- és mikroelemet, valamint aminosavat biztosít kedvenceink optimális táplálásához. Ennek alapján felhasználásának javallatai a bőr általános ellenálló képességének fokozása, korpázásának és gyulladásos bántalmainak megelőzése, betegségek utáni regenerálódásának elősegítése, továbbá a szőrzet fénytelenné, durvává válásának, kihullásának megelőzése és a fényes, csillogó szőrzet kialakítása és fenntartása.

Hatóanyag tartalma (tablettánként): A- Vitamin 1000 NE; E- Vitamin 20,0 mg; B2-Vitamin 1 mg; Nikotinsavamid 2,5 mg; Kalcium- pantotenát 6 mg; B6- Vitamin 0,5 mg; Metionin 1 %; Cink 0,9 mg.

A felhasználás módja: Szájon át.

Javasolt adagolás:

Általános adag: 1 tabletta/10 kg/nap.
Kölyökkutyáknak: 1-1 tabletta/nap.
A készítményt kúraszerűen, több héten keresztül célszerű alkalmazni.
Az ízesített tablettákat a kutyák általában önként, szívesen elfogyasztják. Ha valamilyen okból az állat a tablettát önmagában nem eszi meg, célszerű azt az eledelébe keverni.

Csomagolás: 50 darab tabletta PE tasakban, faltkartonban.

Tárolás, raktározás: Szobahőmérsékleten (15-25 C°), gyermekek elől elzárva tartandó.

Minőségmegőrzés: Eredeti bontatlan csomagban a gyártástól számított 2 év.


30.000 Ft-tól ingyenes a szállítás!
Adatok
Cikkszám
GY00000661
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek