30.000 Ft-tól INGYENES a szállítás!
LAVET Senior tabletta kutyáknak
LAVET Senior tabletta kutyáknak
775 Ft

LAVET Senior tabletta kutyáknak

775 Ft
A Lavet Senoir ízesített multivitamin tabletta kutyáknak életfontosságú vitaminjai, mikroelemei és a készítményben található nagy értékű tej-és élesztőfehérjék elősegítik az idős állatok idő előtti öregedési tüneteinek megelőzését, fokozzák a betegségekkel szembeni ellenálló képességet, a vitalitást, valamint a szőr fényességét.

30.000 Ft-tól ingyenes a szállítás!

Részletek

Állatorvosok által kifejlesztett, természetes eredetű, a szervezet számára nélkülözhetetlen anyagokat tartalmazó táplálék kiegészítő.

A senior ízesített multivitamin tabletta kutyáknak életfontosságú vitaminjai, mikroelemei és a készítményben található nagy értékű tej és élesztőfehérjék elősegítik az idős állatok idő előtti öregedési tüneteinek megelőzését, fokozzák a betegségekkel szembeni ellenálló képességet, a vitalitást, valamint a szőr fényességét.

A felhasználás módja: Szájon át.

Javasolt adagolás:

1 tabletta/ 10kg/ nap. Kistestű kutyáknál (1- 10 kg) naponta 1 -1 tabletta; közepes testű kutyáknál (10- 30kg) 1-3 tabletta; nagytestű kutyáknál (30 kg felett) naponta 3-5 tabletta.

A készítményt kúraszerűen, több héten keresztül célszerű alkalmazni. Az ízesített tablettákat az állatok általában önként, szívesen elfogyasztják. Ha valamilyen okból az állat a tablettát önmagában nem eszi meg, célszerű azt az eledelébe keverni.

Csomagolás: 50 darab tabletta PE tasakban, faltkartonban.

Tárolási, raktározási előírások: Szobahőmérsékleten (15-25 C°), gyermekek elől elzárva ta vrtandó!

Minőségmegőrzés: Eredeti bontatlan csomagban a gyártástól számított 2 év.


30.000 Ft-tól ingyenes a szállítás!
Adatok
Cikkszám
GY00000667
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek