30.000 Ft-tól INGYENES a szállítás!
Szűrés
Életkor szerint
Beltartalom szerint
Érzékenység szerint

Junior nedves macskatáp

A fiatal macskák számára fontos a megfelelő táplálkozás, hogy biztosítsák a megfelelő növekedést és fejlődést. A Junior nedves macskatáp általában magasabb fehérjetartalmú, mint a felnőtt macskák számára készült táplálékok, és gyakran magasabb minőségű összetevőket tartalmaznak, hogy segítsék a fiatal macskák növekedését és fejlődését. Általában az első életévük végéig javasolják a macskák számára, de azt is érdemes megfontolni a macska életkorát és az egyéni igényeit.

A Junior nedves macskatáp összetétele

A Junior nedves macskatápok magasabb fehérjetartalmúak, mint a felnőtt macskák számára készült tápok, hogy segítsék a fiatal macskák növekedését és fejlődését. A táplálék összetevői között általában találunk húst, halat, vagy egyéb proteint forrásokat, valamint vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek fontosak a fiatal macskák egészségéhez. A tápok gyakran tartalmaznak omega-3 és omega-6 zsírsavakat is, amelyek támogatják a bőr és a szőr egészségét.

A Junior nedves macskatápok általában alacsonyabb szénhidráttartalmúak, hogy segítsék a macskák számára a megfelelő testsúly elérését. A táplálék összetevőinek listáján a gabonafélék is lehetnek rajta, de mivel a gabonamentes tápok is javasolhatóak fiatal macskák számára, ezért azokat is találhatjuk a kínálatban.


1termék 11