16.000 Ft-tól INGYENES a szállítás!
Szűrés
Életkor szerint
Testméret szerint
Beltartalom szerint
Érzékenység szerint
Kiszerelés

SUMMIT10

14termék
 

A Summit 10 tápokat az állatok szeretete inspirálja, és ez minden receptben megmutatkozik. Igényesek az összetevők kiválasztásában és a termékek előállításában és kizárólag a legjobb technológiákat alkalmazzák.

Természetes módon szeretnének hozzájárulni a háziállatok jólétéhez, egészséges, kiegyensúlyozott és személyre szabott termékeket hozva forgalomba. Minden egyes háziállatnak a korának, méretének, érzékenységének és életmódjának megfelelő terméket.

Ez az a filozófia, amely az agrár-élelmiszeripar fejlődésének és trendjeinek felfedezése és feltárása  az új termékek folyamatos fejlesztésében testesül meg.

Büszkék arra, hogy közel 20 évnyi, a kedvtelésből tartott állatok táplálásával és egészségével kapcsolatos munka után ma már Európában, Ázsiában és a Közel-Keleten kutyák és macskák ezreit tápláljuk naponta termékeinkkel, és minket az innováció iránti szenvedéllyel segítikk a háziállatok életminőségének javítását.

Gondoskodnak a háziállatokról és bolygónkról, mert szeretik és tisztelik a természetet. Ezért receptúráik 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak genetikailag módosított szervezeteket, és újrahasznosítható műanyag zacskókba csomagolják őket.

Helyi gazdaságokból származó friss húst használunk, és lassan főzzük, hogy megőrizzük minden finom ízét és tápanyagát. Bevezetjük a friss gyümölcsöket és zöldségeket, amelyek többféle vitamint, ásványi anyagot és természetes antioxidánsokat biztosítanak.

A fenntarthatóság felé vezető utat építjük a kis lépéseknek köszönhetően, amelyek egyre közelebb visznek bennünket célunkhoz: a háziállatok és embereik jólétéhez egészséges ételeken keresztül, fenntartható környezetben.