30.000 Ft-tól INGYENES a szállítás!
Szűrés
Életkor szerint
Kiszerelés

Gabonamentes száraz macskatáp

A macskák határozottan húsevő állatok. Az evolúció során a kutyák alkalmazkodtak a mindenevő életmódhoz, a macskák nem. A gabonamentes macskaeledel lehetővé teszi macskájának húsevő természetének megfelelő táplálását. Az allergiában szenvedő vagy táplálék intoleranciában szenvedő macskák nehezen tudnak általános tápokat fogyasztani. 

Általában a gabonamentes száraz macskatápok a következő összetevőket tartalmazzák:

  1. Állati fehérjeforrások: A gabonamentes tápok általában magasabb állati fehérjetartalmúak, mint a gabonatartalmú tápok. A fehérjeforrások lehetnek például csirke, hal, marha, vagy bárány.

  2. Zöldség- és gyümölcsök: A gabonamentes tápokban gyakran találunk zöldségeket és gyümölcsöket, mint például sütőtök, édesburgonya, karalábé, stb.

  3. Olajok és zsírok: A gabonamentes tápokban gyakran találunk olajokat és zsírokat, mint például kókuszolaj, szójaolaj, stb.

  4. Vitaminok és ásványi anyagok: A gabonamentes tápokban gyakran találunk vitaminokat és ásványi anyagokat, mint például A-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, kalcium, foszfor, stb.

  5. Tápanyag-kiegészítők: A gabonamentes tápokban gyakran találunk tápanyag-kiegészítőket, mint például probiotikumok, enzimek, stb.

 


2termék 12